PENTRU A CONTRIBUI LA PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI COVID-19, CASA RAF NU MAI GĂZDUIEȘTE EVENIMENTE PUBLICE PE O PERIOADĂ NEDETERMINATĂ. NE PARE RĂU PENTRU INCONVENIENTELE CREATE.

 

Ida Schmertz a fost primul Președinte al Consiliului de Administrație al Romanian-American Foundation, de la înființarea sa în 2009 până în 2012. În octombrie 2018 Ida s-a retras din Consiliul de Administrație al RAF după 24 de ani de servicii pro bono în România.

Într-o după amiază de toamnă, după ce a bătut la pas Bucureștiul, Ida a stat de vorbă cu Andreea Roșca despre RAF de la origini până în prezent, despre filanropie și acele valori și principii care sunt esențiale într-o societate democratică.

 

Ida Schmertz este o femeie de afaceri de succes, analist de politici publice şi o persoană implicată activ în filantropie. În perioada în care a fost vicepreşedinta companiei American Express, a coordonat şi programul filantropic al companiei, alocând zeci de milioane de dolari pentru a găsi soluţii pentru diverse probleme sociale identificate în întreaga lume. Ida Schmertz a fost, de asemenea, fondator şi membru în Consiliul de Administraţie al Centrului pentru Femeile Americane şi Politică de la Institutul de Politică Eagleton din cadrul Universităţii Rutgers. Este fondator şi a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al OOO Microleasing din St. Petersburg şi al primului incubator non-profit din Rusia, Incubatorul Internaţional de Afaceri şi Centrul de Formare Volkhov. Ida Schmertz a fost directorul Consiliului de Administraţie al Romanian-American Enterprise Fund, numită în funcţie de preşedintele Clinton, şi membru de onoare al Consiliului de Administraţie al Women’s Economic Roundtable. A fost membru al Consiliului de Administraţie al Prudential Financial, Inc.

×
You might also be interested in ...
DESCOPERĂ TOATE POVEȘTILE DE SUCCES
Fizica altfel Formula câștigătoare
Discover the story
Fulbright-RAF Scholar AwardInnovation LabsEntrepreneurial University Communități pentru schimbare – Antreprenoriat în România
Discover the story
Predau Viitor PREDAU VIITOR
Discover the story
Copyright © 2010 - 2020 Romanian - American Foundation. All rights reserved