PENTRU A CONTRIBUI LA PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI COVID-19, CASA RAF NU MAI GĂZDUIEȘTE EVENIMENTE PUBLICE PE O PERIOADĂ NEDETERMINATĂ. NE PARE RĂU PENTRU INCONVENIENTELE CREATE.

 

Ida Schmertz a fost primul Președinte al Consiliului de Administrație al Romanian-American Foundation, de la înființarea sa în 2009 până în 2012. În octombrie 2018 Ida s-a retras din Consiliul de Administrație al RAF după 24 de ani de servicii pro bono în România.

Într-o după amiază de toamnă, după ce a bătut la pas Bucureștiul, Ida a stat de vorbă cu Andreea Roșca despre RAF de la origini până în prezent, despre filanropie și acele valori și principii care sunt esențiale într-o societate democratică.

 

Ida Schmertz este o femeie de afaceri de succes, analist de politici publice şi o persoană implicată activ în filantropie. În perioada în care a fost vicepreşedinta companiei American Express, a coordonat şi programul filantropic al companiei, alocând zeci de milioane de dolari pentru a găsi soluţii pentru diverse probleme sociale identificate în întreaga lume. Ida Schmertz a fost, de asemenea, fondator şi membru în Consiliul de Administraţie al Centrului pentru Femeile Americane şi Politică de la Institutul de Politică Eagleton din cadrul Universităţii Rutgers. Este fondator şi a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al OOO Microleasing din St. Petersburg şi al primului incubator non-profit din Rusia, Incubatorul Internaţional de Afaceri şi Centrul de Formare Volkhov. Ida Schmertz a fost directorul Consiliului de Administraţie al Romanian-American Enterprise Fund, numită în funcţie de preşedintele Clinton, şi membru de onoare al Consiliului de Administraţie al Women’s Economic Roundtable. A fost membru al Consiliului de Administraţie al Prudential Financial, Inc.

×
You might also be interested in ...
DESCOPERĂ TOATE POVEȘTILE DE SUCCES
Fizica altfel Profesorii care schimbă jocul
Discover the story
Predau Viitor PREDAU VIITOR
Discover the story
Fundații Comunitare în România – program național de dezvoltare Povestea a mii de donatori
Discover the story
Copyright © 2010 - 2021 Romanian - American Foundation. All rights reserved